

## Orientation Week 2021/2022 | semester (27.09 - 04.10.2021)

When?	Time	Points*	Duration	Where?	What?	Erasmus+ or Full-time studies	Who?
27.09 Monday	09:00 -10:30	2	1h30min	MS Teams Erasmus+ Winter Semester 2021/2022 group	Erasmus+ Welcome Presentation	Erasmus+	Erasmus Office presentation about arrival procedures, conditions of studying and living in Toruń
	10:30 - 11:00	x	30 min	MS Teams OW NCU International Students 2021/2022 group	Welcome Meeting	Full-time studies	Few welcome words, where to find info, tutors
	11:00 - 11:45	:00 - 12:45	45 min 45 min	MS Teams OW NCU International Students 2021/2022 group	Official Welcome at NCU	All groups	Vice-Rector prof. Beata Przyborowska, Vice-Rector prof. Przemysław Nehring, mgr Katarzyna Fus (YUFE in our Cities)
	12:00 - 12:45					All groups	Deputy Rectors - prof. Aleksandra Derra, dr Magdalena Kalińska, dr Bartłomiej Chludziński
	12:45 - 13:30		45 min			All groups All groups	"What to do in Toruń" by City Hall of Toruń NCU Facilities: mgr Aleksander Anikowski
	14:00 - 15:30	2	1h30min	MS Teams Erasmus+ Winter Semester 2021/2022 group	How to study at NCU?	Erasmus+	ESN presentation about circumstances and problems that may occur during your studies
28.09 Tuesday	9:00 - 11:00	2,5	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 1) groups: A, B, C, D	Erasmus+	SKJPO - The Centre of Polish Language
	09:00 - 12:00	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: E	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	09:00 - 12:00	x	3h	Faculty of Teology	Meeting Otherness Workshop Full-time students English group	Full-time studies	Mgr Renata Lesner-Szwarc
	12:30 - 15:30	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: A	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	12:30 - 15:30	x	3h	Faculty of Teology	Meeting Otherness Workshop	Full-time studies	Mgr Renata Lesner-Szwarc
			-		Polish language group (grupa polskojęzyczna)  Polish language course (part 1)		
	14:00 - 16:00	2,5	2h	Collegium Maius	groups: E, F, G, H	Erasmus+	SKJPO - The Centre of Polish Language
29.09 Wednesday	9:00 - 11:00	2,5	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 2) groups: A, B, C, D Intercultural workshops	Erasmus+	SKJPO - The Centre of Polish Language
	09:00 - 12:00	4	3h	Faculty of Teology	group: F  Meeting Otherness Workshop	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	09:00 - 12:00	х	3h	Collegium Medicum  Bydgoszcz	Polish language group - Bydgoszcz (grupa polskojezyczna)	Full-time studies CM (Bydgoszcz)	Mgr Renata Lesner-Szwarc
	11:00 - 14:00	x	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops Full-time students English group	Full-time studies	Dr Jolanta Jaworska
	12:30 - 15:30	x	3h	Collegium Medicum Bydgoszcz	Meeting Otherness Workshop Erasmus+ group - Bydgoszcz	Erasmus+ CM (Bydgoszcz)	Mgr Renata Lesner-Szwarc
	13:30 - 16:30	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: B	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	14:00 - 16:00	1,5	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 2) groups: E, F, G, H	Erasmus+	SKJPO - The Centre of Polish Language
	14:30 - 17:30	x	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops Polish language group (grupa polskojęzyczna)	Full-time studies	Dr Jolanta Jaworska
30.09 Thursday	9:00 - 12:00	4	3h	Faculty of Teology	Meeting Otherness Workshop groups: A, BE,	Erasmus+	Mgr Renata Lesner-Szwarc
	9:00 - 12:00	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: C	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	9:00 - 11:00	х	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 1) I group - Full-time students	Full-time studies	SKJPO - The Centre of Polish Language
	9:00 - 11:00	x	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 1) Il group - Full-time students	Full-time studies	SKJPO - The Centre of Polish Language
	12:30 - 15:30	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: D	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	12:30 - 15:30	4	3h	Faculty of Teology	Meeting Otherness Workshop groups: G, H	Erasmus+	Mgr Renata Lesner-Szwarc
1.10 Friday	9:00 - 12:00	4	3h	Faculty of Teology	Meeting Otherness Workshops groups: C, D	Erasmus+	Mgr Renata Lesner-Szwarc
	9:00 - 12:00	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: G	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	9:00 - 11:00	х	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 2) I group - Full-time students	Full-time studies	SKJPO - The Centre of Polish Language
	9:00 - 11:00	х	2h	Collegium Maius	Polish language course (part 2) Il group - Full-time students	Full-time studies	SKJPO - The Centre of Polish Language
	10:00 - 11:30	2	1h30min	MS Teams Erasmus+ Winter Semester 2021/2022 group	Safety in Poland groups: A, B, H, E, F	Erasmus+	Erasmus+ Office
	12:00 - 13:30	2	1h30min	MS Teams Erasmus+ Winter Semester 2021/2022 group	Safety in Poland groups: C, D, G	Erasmus+	Erasmus+ Office
	12:30 - 15:30	4	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops group: H	Erasmus+	Dr Lidia Chylewska-Barakat
	12:30 - 15:30	4	3h	Faculty of Teology	Meeting Otherness Workshop groups: E, F	Erasmus+	Mgr Renata Lesner-Szwarc
2.10 Saturday	12:00 - 14:00	3	2h	City Centre	City Tour groups: A, B	Erasmus+	City tour with a guide through Toruń's Old Town
	12:00 - 14:00	3	2h	City Centre	City Tour groups: C, D	Erasmus+	City tour with a guide through Toruń's Old Town
	12:00 - 14:00	3	2h	City Centre	City Tour groups: E, F	Erasmus+	City tour with a guide through Toruń's Old Town
	12:00 - 14:00	2	2h	City Centre	City Tour groups: G, H	Erasmus+	City tour with a guide through Toruń's Old Town
	12:00 - 14:00	3	2h	City Centre	City Tour Full-time students	Full-time studies	City tour with a guide through Toruń's Old Town
3.10 Sunday					Day off		
4.10 Monday	09:00 -10:30	3	1h30min	MS Teams OW NCU International Students 2021/2022 group	Lecture "Toruń - history and cultural heritage"	All groups	Dr Michał Targowski
	10:45-11:30	1	45 min	MS Teams OW NCU International Students 2021/2022 group	University Library in Toruń	All groups	Mgr Edyta Krużyńska
	13:00 -16:00	x	3h	Faculty of Teology	Intercultural workshops Full-time students English group	Full-time studies	Dr Jolanta Jaworska
From 4.10		2	1h30min	Faculties or MS Teams	Meeting with Faculty Coordinators for Mobility	Erasmus+	Faculty coordinators talk about didactics issues, LA, USOS system and student ID card - please check the additional schedule
From 27.09 (Monday) to 10.10 (Sunday)		5		online	Health and Safety (BHP) course + test Moodle	Erasmus+	More details will be sent soon in the e-mail.
For Erasmus+ students in Torun	only: * >80% - min. 28 Point	s must be scored in	order to require	ECTS			1